Νέες Υποχρεωτικές Ασφαλίσεις: Προστατεύστε την Περιουσία σας με την Total Advice Insurance!

Μια νέα εποχή προστασίας και ασφάλειας ξεκινάει, με τις τελευταίες ανακοινώσεις από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι νέοι κανονισμοί για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών, επιχειρήσεων και οχημάτων καθιστούν την ανάγκη για αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις πιο σημαντική από ποτέ.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές περιλαμβάνουν:

  • Αύξηση της έκπτωσης ΕΝΦΙΑ στο 20% για ασφαλισμένα ακίνητα αξίας έως 500.000 ευρώ, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να προστατέψουν την περιουσία τους από φυσικές καταστροφές.
  • Υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων με κύκλο εργασιών άνω των 500.000 ευρώ, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις θα είναι προστατευμένες και δεν θα εξαρτώνται αποκλειστικά από κρατικές αποζημιώσεις.
  • Ασφαλιστικές λύσεις για οχήματα, με κάθε νέο ή ανανεωμένο συμβόλαιο να καλύπτει ζημιές από φυσικές καταστροφές.

Η Total Advice Insurance είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε αυτή τη νέα εποχή! Προσφέρουμε προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για κατοικία, επιχείρηση ή όχημα. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας συμβουλεύσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για την προστασία της περιουσίας σας.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για μια εξατομικευμένη προσφορά! Μπείτε τώρα στο site μας ή καλέστε μας στο στο 2106777121 για να μιλήσετε με  έναν εξειδικευμένο σύμβουλο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα βιντεοκλήσης με τον σύμβουλό μας για ακόμα πιο άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση. Πατήστε εδώ για να κλείσετε ραντεβού εύκολα μέσω βιντεοκλήσης.

Η ασφάλειά σας, η δέσμευσή μας!